Tech Data az egyik vezető forgalmazója az informatikai, kommunikációs és szórakoztató-elektronikai termékeknek és szolgáltatásoknak Európában. Ügyfeleinknek szakértői támogatást nyújtunk kulcsfontosságú területeken a piac által alátámasztott kivételes termék választék, több mint 150 vezető gyártó, több mint 30.000 féle terméke áll rendelkezésre másnapi szállítással.

Az értéknövelt szolgáltatásokat kínáló viszonteladóink (VAR), független számítógépes kiskereskedők, e-kereskedők és más vállalkozások támaszkodhatnak a Tech Datára, valamint, szakértő csapatára az értékesítés és műszaki tanácsadás területén, hogy ezáltal a megrendelői igényeknek megfelelő termékek kerüljenek szállításra.

A mi üzleti tevékenységünk minden részében öszpontosítunk arra, hogy vevőink speciális igényeinek megfeleljünk, függetlenül attól, hogy kisvállalati, vállalati, fogyasztói vagy a közszféra területéről érkeznek.


 
 
© Tech Data Corporation, 2017
Tech Data and Tech Data logo are registered trademarks of Tech Data Corporation in the United States and other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.